banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

ŞUTSOdan öğrencilere bayramlık
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteğiyle 730 fakir öğrenciye Kurban Bayramı öncesi ve yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla mont ve ayakkabı yardımında bulundu.

ŞUTSO, yapacağı yaklaşık 30 bin TL tutarındaki mont ve ayakkabı yardımı için özellikle kenar mahalledeki okullarda maddi durumu iyi olmayan öğrencileri belirledi. ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, her okuldan 5 kız ve 5 erkek öğrenciye dağıtmaya başladıkları ayakkabı ve mont yardımını toplam 730 öğrenciye ulaştıracaklarını söyledi. Okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile irtibata geçerek söz konusu öğrencileri belirlediklerini anlatan ŞUTSO Başkanı Ertekin dağıtımlara iki gündür başladıklarını bayram

öncesinde dağıtımın bitmesini hedeflediklerini ifade etti.

ŞUTSOnun mont ve ayakkabı yardımlarından faydalanmak için bugün İsmet Paşa İlköğretim okuldan bir grup öğrenci okul müdür yardımcısı Nemci Yılmaz ile birlikte ŞUTSOya geldi. Yılmaz, ŞUTSOnun kış ve bayram öncesi yaptığı giysi yardımı için öğrencileri adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.