banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

ŞUTSO'dan iş adamlarına seminer

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri M.Emin Bayaslan ŞUTSO tarafından, Avrupa İşletmeler Ağı GAPSUN Projesi kapsamında, 10 Nisan 2010 Cumartesi günü saat 10.00–17.00 saatleri arasında "Şirket Kümelenmeleri" konulu bir KOBİ eğitim programı düzenleneceklerini bildirdi.

 KOBİ'lerin birlikte hareket edip ulusal ve uluslararası piyasalardaki rekabet yeteneklerini geliştirmeyi amaçladıklarını belirten ŞUTSO Genel sekreteri Emin Bayaslan, eğitim seminerine üyelerinin katılmasını beklediklerini dile getirdi.

Eğitim seminerinde katılımcılara kümelenmenin yanı sıra üretkenlik, yenilikçilik ve GAPSUN Konsorsiyum uygulamaları üzerine bilgiler sunulacağını bildiren ŞUTSO Genel sekreteri Bayaslan, Hollanda'dan Ücretsiz KOBİ Uzman Desteği Programı ile ilgili bilgilendirme yapılacaklarını ifade etti.

ŞUTSO Genel sekreteri Emin Bayaslan şirket yöneticilerine, KOBİ Yöneticileri ve sahiplerine Şirket Kümelemeleri konulu eğitim seminerinin içeriğinde OSB'ler, Kümelenme ve İhracat Konsorsiyumları, Bölgesel Kalkınma için Sanayi Politikası Ne olmalıdır?,        

 Kümelenme Yaklaşımı Nedir?,Kümelenme Nedir? Küme Aktörleri Kimlerdir? Nerelerde Oluşur?, 

Kümelenme ve Faydaları? ,Rekabet Avantajı İlişkisi, Üretkenlik ve Yenilikçilik,·        

 Kümeleme projelerinde kritik başarı faktörleri, Uygulama örnekleri, İhracatta Konsorsiyum Nedir? Konsorsiyum Uygulamalar, Sektörel Dış Ticaret Şirketlerinin yer alacağını sözlerine ekledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.