banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ŞUTSO'da sular durulmuyor, Bir istifa ve bir atama yapıldı

Başkan Sabri Ertekin'in tutuklanmasından sonra başkan vekilliğine getirilen Halil Akkaya'nın da tutuklanmasından sonra Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO)'da sular durulmuyor. ŞUTSO Başkan Yardımcısı İbrahim Uludağ dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Kurul Üyelerine istifasını sunarak görevinden ayrıldı. Başkan Yardımcısı İbrahim Uludağ'ın yerine bugün yeni bir başkan yardımcısı atandı

ŞUTSO Başkan Yardımcısı İbrahim Uludağ dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Kurul Üyelerine istifasını sunarak görevinden ayrıldı. Gerçekleşen istifanın ardından Başkan Yardımcılığı görevini Kadir Kılıçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeliğini ise Mehmet Ali Dağyutan yürütecek.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uludağ gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında ŞUTSO'ya faydalı olamadığını gerekçe göstererek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığından ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti. İbrahim Uludağ'ın istifasının ardından boşalan ŞUTSO Başkan Yardımcılığı ve vekilliği görevini Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıçoğlu yürütecek. Yönetim Kurulu Üyeliği görevini ise Yedek Üye Mehmet Ali Dağyutan yürütecek.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığından ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden İbrahim Uludağ’ın Meclis Üyeliği devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.