banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

ŞUTSO üyeri google adwords kullanacaklar

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen "İnternet Ve İnternet Üzerinden Etkin Tanıtım Semineri" Oda Üyeleri ve ilgililerin katılımı ile gerçekleştirildi. ŞUTSO Toplantı salonunda gün boyu süren eğitimi Ant Eğitim ve Danışmanlıkta görev alan İzmir Bornova Anadolu Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu ve uzun yıllardan beri bilişim sektöründe çalışan Erol Orhan verdi. Orhan, Google İnternet Reklâmcılığının Önemli Avantajlar Sunduğunun altını çizdi.

Google Adwords Yetkili Eğitim Merkezi ANT Eğitim ve Danışmanlık Yetkilisi Erol Orhan, programda bir sunu yaparak internet reklâmcılığının önemini vurguladı. Orhan değerlendirmesinde, "Türkiye`de 26 Milyon İnternet Kullanıcısının yüz 95 her gün düzenli olarak interneti kullanıyor ve yüz 98`i Google kullanıyor. İşletmelerimizin Ürün ve Hizmetleri ile birlikte kişisel tanıtımların dünyaya açılmasına imkan sağlayan Google Adwords İnternet Reklâmcılığı firmalar için büyük bir avantaj sunuyor. Firmaların çok düşük maliyetlerle burada yer almaları tanıtımları açısından son derece önemlidir."dedi.

Geçtiğimiz yıldan buyana çeşitli eğitimlerle üyelerini ve Şanlıurfalıların bilgilendirdiklerini aktaran ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin ise "Odamız üyeleri başta olmak üzere toplumun ilgili tüm kesimlerinin ihtiyaç duyabilecekleri hususlarda konusunda uzman kuruluşlarla işbirliği yapmak suretiyle eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. 2010 yılında yapmış olduğumuz eğitim programımızda çok sayıda bir birinden önemli konularda bu tür etkinliklerimiz devam edecektir."ifadelerini kullandı

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.