banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

ŞUTSO

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Torba yasa ile ilgili üyeleri bilgilendirmek üzere, SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar ve Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam'ın da katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Kamuoyunda "Torba Yasa" olarak bilinen, 6111 sayılı "Bazı Kamu Alacaklarının Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı" hakkında üyelere ve davetlilere yeterli ve detaylı bilgi aktarılması için ŞUTSO toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’in açılış konuşmasının ardından SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar Torba Yasa’nın SGK bölümü içerisindeki detay bilgileri paylaştığı bir sunum yaptı. Ardından Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam yasanın “Vergilendirme ve Vergi Cezaları” detaylarının bulunduğu bölüm ile ilgili bilgileri paylaştı.

 

Gerçekleşen toplantıya, SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar ve Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, ŞUTSO Yön.Kur. üyeleri ve davetliler katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.