banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

ŞUTSO seçimi 12 Mayıs'ta yapılacak

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçiminin 12 Mayıs 2013 Pazar günü yapılacağı kesinleşti.

 

Yaklaşık 7 bin üyesi bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 12 Mayıs 2013 tarihinde seçime gidecek. Daha önce Şubat ayında yapılması planlanan Oda’da seçimler 29 Ocak 2013 tarihli ve 28543 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2013/4244 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı uyarınca Mayıs 2013’e ertelenmişti. 2. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan gelen onay yazısıyla seçim tarihi kesinleşen ŞUTSO’da tüm hazırlıklar aralıksız sürüyor. Adil ve şeffaf bir seçim olması için tüm birimler özverili ve hassasiyetle gelen üye işlemlerini yürütüyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Genel Sekreter Faruk Yaşar “Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçimi 12 Mayıs 2013 Pazar günü, Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi ile Vatan İlköğretim Okulu'nda yapılacak. Seçim saat 09:00 da başlayacak ve 17: 00 ' de sona erecektir. Bu maksatla hazırlanan 29 adet meslek grubuna ait seçme ve seçilme hakkına haiz üyeleri gösterir seçmen listeleri önümüzdeki günlerde2. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan gelen onayın ardından Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası İlan panosunda askıya çıkarılacaktır. Üyelerin sağlıklı bilgi almaları için ŞUTSO’nun www.sutso.org.tr resmi internet sitesini ve basın organlarını takip etmeleri gerekmektedir. Ayrıca üyelerimiz her türlü sorular için tüm birimlerimize başvurulabilirler” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.