banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

ŞUTSO'da Mesleki Yeterlilik Belgesi Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak


11 Kasım 2018 tarihli ve 30592 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Mesleki Yeterlilik Belgesi” Zorunluluğu Getirilen Mesleklere İlişkin Tebliğ ile MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirilen meslek sayısının 81’den 117’ye çıkarılmasıyla kapsamı genişleyen “Mesleki Yeterlilik Belgesi” ile ilgili tüm detaylar, bu toplantıda katılımcılara aktarılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda, Mesleki Yeterlilik Kurumu Sınav ve Belgelendirme Daire Başkanı Mehmet Ordukaya ve TOBB – MEYBEM Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban Mesleki Yeterlilik Belgesi'nin tüm detaylarını katılımcılarla paylaşacak.
ŞUTSO Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu'nda 10 Ocak Perşembe Günü Saat 14:00'da gerçekleştirilecek toplantıya katılımın yoğun olması bekleniyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.