banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

ŞUTB YÖREX’İN GÖZDESİ OLDU

Ülke genelinden 68 ilden 101 oda ve borsa, 11 kalkınma ajansı, 52 kurum, 224 firmanın yanı sıra Basın İlan Kurumunun da aralarında bulunduğu 388 katılımcının yer aldığı Antalya EXPO Center'daki Yörex Fuarı’nda; Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın standı ziyaretçi akınına uğradı. 

Urfa Sadeyağı, Urfa Peyniri, Çiğköfte, Urfa isotu, nar ekişisi, meyan balı ve Urfa Fıstığı’nın sergilendiği Şanlıurfa Ticaret Borsası standında; ziyaretçilere mırra ve çiğköfte ikram edildi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’yla birlikte standı ziyaret eden, Oda ve Borsa Başkanları ürünler hakkında da bilgi aldı. 

Standı ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki Oda Borsa Başkanlarını, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcıları Cemal Yıldız, İsmail Bereket, Yönetim Kurulu Mühasip Üyesi Temir Kurt ve Meclis üyeleri karşıladı.

 Hisarcıklıoğlu ve beraberindekilere, çiğköfte ve mırra ikram edildi. Ziyaretçilere, Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından hazırlanan yöresel ürünlerin yer aldığı paketler hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.