banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

ŞUSKİ 2017 yılında yüzlerce sondaj çalışması yaptı

Kent genelinde eşit çalışma anlayışı ile vatandaşlara hizmet sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın tüm eksikliklerini tamamlamaya devam ediyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi 2017 yılında da bir önceki yıla göre performansını artırarak alt yapı faaliyetlerini halkın memnuniyeti doğrultusunda sürdürüyor.

2017 YILINDA 249 ADET SONDAJ GERÇEKLEŞTİ
ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler, içme suyu olmayan kırsal mahallelerin yer aldığı alanlarda, personellerce hazırlanan jeofizik raporlar doğrultusunda su tespiti yapılan mevkilerde sondaj kuyusu kazarak, içme suyu temini için sağlıyor. Sondaj çalışmaları ile su tespit edilen noktalarda kırsal mahallelerde yer alan her eve içme suyu şebeke hattı ile su temin ediliyor. Kesintisiz, kaliteli, temiz ve sağlıklı içme suyu temini ilkesi ile hayata geçirilen planlama ve projeler çerçevesinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğü 2017 yılında 249 sondaj gerçekleştirdi. Kırsal mahallelerde ara verilmeden içme suyu problemlerini çözmek için çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü bugüne kadar toplam 634 sondaj çalışması yaptı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.