banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Sürücülerin dikkatine, Köprü ve otoyollarda yeni sisteme son 18 gün

Otoyollar ve İstanbul boğaz köprülerindeki ücret ödeme gişelerinde kullanılan KGS, 1 Ocak'tan itibaren yerini gişelerde durmadan geçişi sağlayan HGS'ye bırakacak. OGS ise devam edecek.
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayagöre, KGS, 1 Ocak'tan itibaren yerini HGS'ye bırakacak.Yol kullanıcılarının mağdur olmamaları için OGS veya HGS aboneliğine kayıt yaptırmaları gerektiği hatırlatılan açıklamada, şöyle denildi:
"Kullanıcılar kayıt işlemlerini anlaşmalar bankalarla otoyollardaki HGS etiketi satış anlaşması olan Otoyol Hizmet Tesisleri ve PTT acenteleriyle diğer PTT şubelerine başvurarak gerçekleştirebilecek. Abone olmadan otoyolu kullanan araç sahipleri, geçiş yaptıkları tarihi izleyen 7 gün içinde ücret ödemeden geçiş yaptıkları sisteme (OGS veya HGS) üye olurlarsa, normal geçiş ücreti ödeyecek. Aksi takdirde, kullanılan otoyolun en uzak mesafesine göre hesaplanan geçiş ücretiyle birlikte bu ücretin 10 katı idari para cezası ödemek zorunda kalacaklar." (Samanyoluhaber)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.