banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Suruçta ağaçlandırma çalışması


Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan Türk Diyanet-Sen Vakfı üyeleri, sağlık ocağı personelleri ve vatandaşlar, 3 Nolu Sağlık Ocağı'nın bahçesine fidan dikmek için Suruç Tema Vakfı'ndan 500 fidan talebinde bulundu. Bunun üzerine Tema Vakfı 500 adet fidan gönderdi. Daha sonra Suruç Tema Vakfı Başkanı Mehmet Yavuz, Türk Diyanet-Sen Vakfı Suruç Şube Başkanı Mehmet Şerif, sağlık ocağı personelleri ve Suruç halkı birlikte tüm fidanları dikti.

Tema Vakfı Suruç Şube Başkanı Mehmet Yavuz, "Şanlıurfa Suruç Tema ilçe temsilciliği olarak Suruç 3 Nolu Sağlık Ocağımıza 02 yaş grubu İran ve kızıl çam olmak üzerine toplamında 500 fidan vermiş bulunmaktayız. Türk Diyanet Vakıf Sen Suruç Şube Başkanlığı ve aynı zamanda Merkez Nur Cami imamı Mehmet Şerif Genç hocamızın talepleri doğrultusunda verdiğimiz 500 fidanın ekimine birlikte başlamış bulunmaktayız" dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.