banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Suruçlu çiftçilere eğitim verildi

Suruç ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce 2015 yılının ilk köy bazlı çiftçiye yerinde bilgilendirme ve yönlendirme eğitim programları çerçevesinde Kırmit ve çevresi köy çiftçilerine özellikle antepfıstığı yetiştiriciliği ve hastalık zararlılarla mücadele eğitimi verildi.

Özellikle sulu şartlarda ürünün yetiştirilmesinin verimi büyük oranda artıracağı anlatılan programda konuşan İlçe Müdürü Mehmet Murat Yahlizade, “Yeni projelere güncel bilgilerin bu şekilde ilçemiz çiftçisine suyun gelmesiyle birlikte hızlı bir şekilde akışı devam edecektir. Çiftçilerimize ürün desteği yanında bilgi desteği de sağlanmış olacaktır. Yeter ki çiftçimiz istekli olsun. Bizler kurumumuz olarak onlar için varız dediler.” diye konuştu.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.