banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Suruç Sulaması hazırlıkları başladı
Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut başkanlığında yapılan toplantıya Gap Bölge Kalkınma idaresinden temsilciler, Devlet Su İşlerinden temsilciler, Tarım İl Müdürlüğü temsilcileri, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odasından temsilciler katıldı. Toplantıda Gap Tarımsal Eğitim ve Yayın Projesi (GAP-TEYAP) kapsamında sulamaya açılacak alanlarda tarımsal eğitim ve yayım hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına ve bu konuda hizmet veren başta çiftçi örgütleri olmak üzere kurum ve kuruluşların kapasitelerinin artırılması ön plana çıktı.

Suruç Pompaj Sulama Suyu projesi çalışmaları hakkında bilgi veren Devlet Su İşleri temsilcisi 17 kilometrelik tünel inşatının, 6 kilometresinin tamamlandığını Sağ ve Sol ana iletim kanallarının ihalelerinin yapıldığı ve çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.