banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Suriyeli hırsızlara Urfa’da operasyon yapıldı

Kentte bir takım hırsızlık olaylarına karışan Suriyeli hırsızlara polis “dur” dedi.

Kent genelinde hırsızlıkla mücadele amacıyla yapılan çalışmalarda Haliliye ilçesinin Atatürk Mahallesi’nde bir işyerinden kasa ve dijital eşya çalan 5 Suriye uyruklu şüpheli yapılan operasyon sonucu yakalandı.

İşyerinden çalınan kasa ve içerisinde bulunan müştekiye ait ruhsatlı tabanca yapılan aramalar sonucu bulunarak sahibine teslim edildi. Şahısların karıştığı diğer olaylara yönelik yapılan aramalarda iki ayrı ikametten çalındığı tespit edilen dijital malzemeler ele geçirildi.

Aynı zamanda şahıslarla birlikte uyuşturucu ticaretinde kullanılan hassas terazi, bir miktar uyuşturucu hap ve ruhsatsız bir adet tabanca ele geçirildi. Suriye uyruklu şüpheliler M. A., M. Ö., L. A., A. Ö. ve M.H.  çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.