banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Suriyeli 37 İşadamı geliyor

Suriye ile vizenin kalkması sonrası Türkiye'deki sınır illerinde iş hacmini ve turist sayısını artırırken her iki ülkenin sınır illerindeki iş adamlarının zaman zaman çeşitli iş görüşmeleri trafiğini de hızlandırdı. Bu çerçevede Suriye'nin Rakka Vilayeti Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan 37 kişilik iş adamı Şanlıurfa'ya geliyor. Cuma günü (23 Temmuz 2010) Şanlıurfa'nın Akçakale Sınır Kapısında saat 08.00 da geçiş yapacak olan Suriyeli iş adamlarını Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası(ŞUTSO) Başkan Yardımcısı Cem Göncü karşılayacak. Bir gün boyunca Şanlıurfa'da bulunacak iş adamlarının Şanlıurfa'dan Suriye'de ticaret yapmak isteyen işadamlarıyla çeşitli iş görüşmeleri yapması bekleniyor. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının(ŞUTSO) misafiri olarak kente gelecek olan Suriyeli işadamlarına, ŞUTSO'da saat 15.00 bir de bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

ŞUTSO, üyelerine söz konusu toplantıya katılmaları için çeşitli duyurular yaparken, Suriye ile ticaret yapacak Şanlıurfalıların da toplantıya katılmasının faydalı olacağı bekleniyor.

Daha önce Suriye'nin Rakka Vilayetini ziyaret eden Şanlıurfalı işadamlarına iadeyi ziyarette bulunacak olan Rakka Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mühendis Ahmed İbrahim El-Ahmed ve beraberindeki Suriyeli işadamları, Şanlıurfa'nın çeşitli tarihi ve turistik yerleri de gezdirilecek.

Halep ile Gaziantep arasındaki ilişkinin bir benzerinin Şanlıurfa ile Rakka arasında oluşması için uzun zamandır yürütülen çabaların önümüzdeki süreçte meyvelerini vermesi bekleniyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.