banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Suriye sınırında biçilmemiş ekin tarlası yakıldı


Ceylanpınar’ın karşı tarafında bulunan Suriye’nin Rasulayn kentine bağlı Tel Henzir köyünde, henüz hasadı yapılmamış ekinler ateşe verildi.

Bugün saat 17.00 sıralarında Tel Henzir bölgesine yakın olan biçilmemiş buğday tarlası kimliği belirsiz kişilerce yakıldı. Ateşe verilen tarladan dumanlar yükselirken, Ceylanpınar sınırında toplanan halk ise yanan ekinleri seyretti.

Suriye’nin Rasulayn kentinin batısında bulunan Tel Henzir köyünde çatışmalar aralıklarla sürerken zaman zaman koalisyon güçlerine ait uçaklar IŞİD’e ait olan mevzileri bombalıyor.

Ceylanpınar sınır hattında çatışmaların zaman zaman şiddetlenmesiyle birlikte güvenlik önlemlerinin de artırıldığı görüldü.  (Mustafa Kaynak – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.