banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Ş.Urfalı sigortacılar yeni başkan seçti

Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Derneğinin eski yönetiminin fesh edilmesinin ardından dernek üyeleri olağanüstü toplanarak yeniden yönetimini belirledi.

 Şoförler Odası toplantı salonunda yapılan olağanüstü kongrede yeni yönetimi belirleyen sigortacılar yönetimi oluşturan genç beyinlerle sektörlerine hareket getirileceğini bekliyor.

Saygı duruşu istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığını yürüten Akçakale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Bşk. Mehmet Kartal dilek ve temenniler kısmında yaptığı konuşmada kendisinin de sigorta acentesi olması münasebetiyle sektörlerinde yer alan sıkıntılara değinerek bu sıkıntıları birlik ve beraberlik içersinde çözebileceklerini dile getirdi. Kartal ‘Sigorta acenteleri hak ettikleri konuma içinde yaşadıkları sıkıntıları ancak birlik ve beraberlik içerisinde aşabilir yeni yönetimin oluşmasıyla yeni bir kan doğmuştur bu sıcaklığı sürekli toplanarak sıkıntılara çözüm arayarak korumalıyız yeni yönetime başarılar diliyorum, diye konuştu.

Tek liste halinde oluşan sigorta acenteleri derneği başkanlığına seçilen İsa Döğmeci bugüne kadar eksik kalan hizmet ve sıkıntıları yeni yönetimle ve üyelerimizle aşacaklarını belirterek şunları söyledi

uzun zamandır sesiz kalan derneğimizin artık güçlü olduğu kadar genç bir yönetimi mevcut bu yönetim tüm üyelerimizle kaynaşma sağlayarak sektörde yaşanan tüm olumsuzluklara çözüm arayacaktır tek liste halinde oluşturduğumuz bu yönetim üyelerimizin birliktelikten ve hizmetten yana olduğunun işaretidir. TOBB bünyesinde oluşturulan yeni sigortacılık yasasıyla da sektör hak ettiği yere doğru gitmektedir sigorta acenteleri hak ettiği değere kavuşması için derneğimiz federasyonlarımızla ortak hareket edip hem acentelerimizin içinde bulundukları sıkıntılara hem de uygulanmasını istediği yeni uygulamaları ilgili mercilere taşıyacaktır. Ben tüm üyelerimize göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ediyorum onlarla birlikte yaşanan tüm sıkıntılara ortak olup çözüm arayacağımız gibi derneğimizin daha güçlü bir hal alması için arkadaşlarımızla elimizden geleni yapacağız, dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.