banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Süleymaniyeli kızlar meslek sahibi oldu (VİDEO)
Göç Alan Kentlerde Ekonomik ve Sosyal Entegrasyon Projesi kapsamında Süleymaniye Mahallesi’nde yaptırılan Şanlıurfa Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi’nde açılan temel eğitim, okuma yazma, bilgisayar ve çeşitli meslek dallarında 2011 yılında kurs gören bin 135 kursiyer yılsonu sonucu sevinci yaşadı. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler etkinlikte belgelerini aldı. Düzenlenen yılsonu etkinliğinde kursiyerler hazırladıkları el emeği göz nuru ürünlerini sergilediler. El sanatları, Tekstil, Dikiş, Nakış, Giyim ürünleri gibi ürünlerini açtıkları stantta sergileyen kursiyerlerin sergisine Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Şanlıurfa Merkez halk Eğitim Müdürü Abuzer Tüysüz, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Karavelioğlu katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla Şanlıurfa Belediyesi tarafından merkezde açılan kurslarda 16 farklı dalda kurs gören kursiyerlerin ürünlerine hayran kalan davetliler kursiyerleri taktir etti.
Belediye Başkanı Fakıbaba, Hayati Harrani ve Süleymaniye Mahallesi’nde böyle önemli merkezlerin açılmasını inancın zaferi olarak değerlendirdi..
Şanlıurfalı gençlerin Türkiye’de örnek olabilmesi için çok çeşitli projelere imza attıklarını belirten Fakıbaba, bu merkezlerin sayı olarak artırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

BAŞKAN FAKIBABA SÜLEYMENYE MESLEK EDİNDİRME... ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.