banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

ŞUGİAD’lı iş adamları ‘Mavi Tur’ ile yaza merhaba dedi
‘Mavi Tur’ organizasyonuyla yaza merhaba diyen Şanlıurfalı işadamları Mersin’den memnun ayrıldı.



Kızkalesi’nden tekneye binen Şanlıurfalı işadamları, Maceraperest Doğa Sporları Okulu’nun eğitmenleri nezaretinde ilk dalışı Altın Orfoz ve Yapraklı Koyu’nda yaptılar. Başkanlar, Mercanlar, Ahtapotlar, Köpek Balıkları ve Yunuslar grubu olarak beşerli dalış yapan işadamları farklı balık türlerinin yanı sıra mağara dalışları gerçekleştirdi.



İşadamlarının mağarada heyecanlı dakikalar geçirdiğini söyleyen Maceraperest Doğa Sporları Okulu Kurucu Eğitmeni Salih Mutlukaya, “İşadamlarımız 25’er dakika süren ve 6 metre derinlikte gerçekleşen dalışları başarı ile tamamladılar. Yarım saatlik bir eğitim almalarına rağmen hata yapmadan dalışlarını tamamladılar.” dedi.



‘İŞADAMLARI İÇİN MANGALIN BAŞINA GEÇTİ’

Öğleden sonraki dalışların; Akyar Koyu’nda muhteşem su altı güzellikleri ile egzotik bir ortamda gerçekleştirildiğini kaydeden ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu da, kendileri için çok keyif verici bir deneyim olduğunu söyledi. Tüple dalan ve Mersin’in mavi sularında yüzerek yorgun düşen ŞUGİAD’lı işadamları için mangalın başına da geçen Başkan Öksüzoğlu, etleri pişirerek tek tek ikram etti. Üyelerin birbirleri ile kaynaşması için bu tür organizasyonları daha sık yapacaklarını da kaydeden Başkan Öksüzoğlu, “İş stresinden bunalan üyelerimizi çeşitli sosyal aktivitelerle rahatlatmaya çalışıyoruz. Bunlardan bir tanesi de ‘Mavi Tur’ organizasyonuydu. Önümüzdeki günlerde Karadeniz’in muhteşem güzelliklerle dolu yaylalarını da ziyaret edeceğiz. ŞUGİAD’ı takip edin stressiz bir iş hayatı yaşayın.” diye de çağrıda bulundu.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.