banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Şanlıurfa Mesleki Eğitim Kurumu Normalleşme ne zaman başlayacak

ŞUGİAD'dan Üyelerine Tekne Turu
Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) yönetim kurulu üyeleri gezisinin ilk durağı olan Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD)'ne konuk oldu. Dernek binasında AGİD yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

dernek binasında Adanalıların konukseverliğinden memnun olduklarını dile getiren ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, “Sizler böyle sıcak davrandıkça bizler de gelmeye devam edeceğiz. AGİD’in dernekçilikteki başarısını örnek alıyoruz. Biz de ŞUGİAD’ı hak ettiği yere getirmek için daha büyük bir dernek binasına taşınmak için kolları sıvadık”dedi.
Adanalı işadamlarını da Şanlıurfa’nın bereketli topraklarında yatırım yapmaya davet ettiğini söyleyen Öksüzoğlu;  “Gelin, GAP’ın merkezi, teşvikte 6. Bölge ilan edilen Şanlıurfa’da birlikte iş yapalım. Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan kapısının sunmuş olduğu nimetlerden hep beraber faydalanalım. AGİD üyelerinin Şanlıurfa’da da bir derneklerinin olduğunu bilmelerini isterim.” diye konuştu.

AGİD Başkan Vekili Seyfettin Alpat da ziyaretlerine ikinci kez gelen ŞUGİAD’lı işadamlarına teşekkür ederek, en kısa zamanda iadei ziyarette bulunacaklarını söyledi.

Geceyi Adana’da geçiren ŞUGİAD üyeleri gezinin 2. Gününde Mersin’de tekne turu yaparak suya daldılar. Maceraperest Doğa Sporları Okulu hocaları öncülüğünde deniz mavi sularına dalan ŞUGİAD üyeleri doyasıya eğlenmenin keyfini çıkardılar.
Gezi ile ilgili olarak genel bir  değerlendirme yapan ŞUGİAD dernek Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, geziye katılan herkese teşekkür etti.
Şimdiye kadar yaptıkları iş girişimleri ile ilgili olarak fazla pazarlama yapmadıklarını söyleyen Öksüzoğlu; “bu belki bir eksiklikti ama bir süreçti, bazı şeylerin olgunlaşması için hayırlı bir süreç olduğunu düşünüyorum. Bu gezi düzenlediğimiz 5. Gezi oluyor. Bundan sonra da bu tür gezilerimiz olacak. Biz buna sadece gezi demiyoruz. “hem iş hem alışveriş” bundan önceki bir gezimizde 900 bin TL lik bir iş bağlantısı burada, denizin derinliklerinde kuruldu” dedi.
Haber: Mehmet Guli Aslan/ balikligol.com






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.