banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

ŞUGİAD’dan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğimez'e ziyaret
(ŞUGİAD) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundular.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile GAP Arena Stadyumu’nda gerçekleşen 4. Olağan Kongre ile tekrar başkanlığa seçilen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ŞUGİAD Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Eğilmez, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek; “Gönüllü çalışan bu kuruluşların ülke ekonomisi başta olmak üzere katkılarının giderek arttığını” söyledi.



ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu ise, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Av. Yusuf Eğilmez’e başarılarının devamını diledi. Parti teşkilat üyelerinin de gönüllülük esasına göre çalıştığını söyleyen Öksözoğlu; “Başkan Eğilmez de hizmet eden bir gönül insanıdır. Şimdiye kadar Şanlıurfa için yapmış olduğu hizmetlerin, yeni dönemde de devam edeceğine inanıyoruz. Ziyaretimizde, kendisine ve ekibine başarılar diledik” dedi.



Genel Sekreter Mustafa Kılıçel’in; ŞUGİAD faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi sunduğu ziyarete, ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksözoğlu’nun yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Refik Eren, Abdullah Çoşandal, Mehmet Yıldızoğulları, Zeki Kahvecibaşı ve Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Salman katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.