banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

ŞUGİAD, tüm giyimcileri ucuzlukta birleştirdi
ŞUGİAD, şuan bay bayan çocuk giyiminden ayakkabıya, çeyizden pırlantaya, gelinlikten parfümeriye seksen beş işyerinin katılımıyla “Şanlıurfa İndirim Günleri” adında kampanya başlattı.

 

İşte ŞUGİAD’an yapılan “indirim” açıklaması özelikle Şanlıurfa Genç İş Adamları Derneği (ŞUGİAD) olarak sektörel toplantılar yapmaya devam ediyoruz. Aynı iş alanlarına sahip insanları bir araya getirerek sektörün problemlerini, çözüm önerilerini, yeni açılımların, pazar durumlarının konuşulduğu ortak akıl toplantıları tertip ediyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK) amaçlarından biriside gönüllü insanlarla ortak hareketi sağlamak, birlik olup çözüm oluşturmak değil midir? Bu anlamda ŞUGİAD olarak Komite Çalışmaları adı verdiğimiz sektörel toplantılarda Urfa’mızın ekonomik olarak kalkınmasını konuştuğumuz gibi şehre sosyal aktivite katmaktan tutunda ihtiyaç görülen birçok meseleye kadar gündemimize alıyoruz. İşte Tekstil Komitesi olarak yapmış olduğumuz toplantılarda perakendeci dediğimiz firmaların şubat döneminde var olan ekonomik durağanlığının harekete çevrilmesi adına nasıl bir proje yapabiliriz, halkımızı Urfa’daki firmalara yönlendirebiliriz? Sorusu üzerinde durduk ve İstanbul’da ki alışveriş günlerinin bir benzerini Urfa da yapma adına çalışma başlattık. Özellikle giyim sektörünün yoğun olduğu Bahçelievler mevkiindeki firmalarla görüştüğümüzde onların bunu yapma düşünceleri olduğunu ama bir araya gelebilecek, getirebilecek bir yapıya ihtiyaç duyduklarını gördük. İşte ŞUGİAD olarak bu projeyi yapma kararı aldık.

 

Şuan bay bayan çocuk giyiminden ayakkabıya, çeyizden pırlantaya, gelinlikten parfümeriye seksen beş işyerinin katılımıyla “Şanlıurfa İndirim Günleri” adında 11–16 Şubat tarihleri arasında gece 22.00 a kadar açık olan vitrinlerinde özel tasarım logolarımızın bulunduğu tüm mağazalarımızda muhteşem indirimlerin olduğu bir etkinlik başlatıyoruz. Alışverişlerinizi yapmanın yanı başında ailece yemek yiyebileceğiniz, üzerine tatlı alıp, taze sıkılmış meyve sularını içebileceğiniz, kahve ve çay içip yorgunluğunuzu atabileceğiniz katılımcı işyerlerinin de bulunduğu bir Bahçelievler sunuyoruz. İşyerlerimizin hepsinde gerçek anlamda özel indirimlerin olduğu ürünlerimizi göreceksiniz.

Temennimiz şudur;

 

Bu organizasyonda hem esnafımızın hem de halkımızın fayda göreceği bir netice olması, aramızdaki dayanışmanın, birbirimize sahip çıkmanın güzelliklerini yaşamak, şehrimize sosyal bir aktivite katarak canlandırmak, ailelerin çocuklarıyla gece 22.00 a kadar dışarıda güvenle alışveriş yapmalarına, dolaşmalarına ortam sağlamak ve bu indirim organizasyonunu karşılıklı memnuniyet durumuna göre devamını sağlayarak sivil toplum kuruluşu görevimizi yapmaktır.

 

Bizlere destek veren tüm resmi kurum ve sivil oluşumlara şükranlarımızı sunarız. ŞUGİAD TEKSTİL KOMİTESİ” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.