banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI BAŞLADI
Törene İl Müdürü Nurettin Nacar, İl Müdür Yardımcıları ve İl Müdürlüğüne bağlı Merkez Müdürleri ve kurum personeli katıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar, 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Sosyal Güvenlik Haftası'nda çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti.

Nacar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 5502 sayılı yasayla Sosyal Güvenlik Kurumu kurularak sosyal güvenlik sisteminin tek çatı altında birleştirildiğini anımsatarak, Türkiye'de 7'den 77'ye 74 milyon insana hizmet verdiklerini ifade etti.

Sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, toplumda ortak bir sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sunmak, vatandaşları yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, kayıt dışı istihdam, kayıp ve kaçaklarla mücadelenin toplumun her kesimin görevi olduğunun altını çizmek amacıyla her yıl Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladıklarını anımsatan Nacar, "Kurumsal olarak misyonumuz kaliteli, adil, kolay erişilebilir, insan odaklı hizmet veren, aktüeryal ve Mali açıdan sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemini yürütmek ve geliştirmektir. Vizyonumuz ise uluslararası standartların üzerinde sosyal güvenlik hizmeti veren, model alınan, öncü ve saygın bir kurum olmaktır" dedi.

SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, İl Müdür Yardımcıları ve İl Müdürlüğüne bağlı Merkez Müdürleri Çelenk koyma töreninin ardından, sosyal güvenlik haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret ederek, Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Ziyaret sırasında İl Müdürü Nurettin Nacar tarafından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e Çiçek takdim edildi.

Valilik ziyaretinin ardından, SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, İl Müdür Yardımcıları ve İl Müdürlüğüne bağlı Merkez Müdürleri Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.