banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

LPG Fiyatlarındaki fark ne için! Tekelleşme mi var?

Son günlerde sık sık gündeme gelen LPD otogaz fiyatları ile ilgili tartışma devam ediyor. LPG Fiyatları neden farklı? LPG oto gaz piyasasında tekelleşme mi var? LPG kullanıcılar bu soruların cevabını merak ediyor.

Neredeyse tüm Türkiyede her ilin kendine göre fiyat biçiyor olması sürücülerün kafasını karıştırmaya devam ediyor. LPG otogaz piyasasında devletin belirleidği fiyatı neredeyse uygulayan yok! 

OTOGAZ BAYİLERİ 2,4 LİRA OLARAK FİYAT BELİRLİYOR

Son zamanlarda pertol varil fiyatlarındaki indirim otogaz fiyatlarına yansısa da bayiler otogaz fiyatlarında belirgin bir indirime gitmediler. hela Türkiye'de otogaz fiyatların tavan fiyatı 2,4 lira  olarak işlem görüyor.

OTOGAZ FİYATLARINDA HER İL FARKLI TARİFE UYGULUYOR!

Her ne kadar LPG oto gaz fiyatlarında bir tavan fiyat olsa da her il kendine göre bir fiyat belirlemiş. Şanlıurfa çevre illerinde uzun zamandır uygulanan otogaz fiyatlarındaki indirim bir türlü Şanlıurfa piyasasına yansımıyor. bir kaç gün önce iki petrol istasyonunun yapmış olduğu indirim ile bir anda fiyatlar 1,79 liraya kadar indi. diğer perrol istasyonları bunlarla rekabet etmek yerine bunlara baskı yaparak fiyatları yukarı çıkarma çabasına girdikleri iddia edildi. 

 BU KADAR FAHİŞ FİYATA SATILMASINA NEDEN GÖZ YUMULUYOR?

Kamuoyu merak ediyor. 2,4 liraya satılması gereken otogaz 1,79 liraya kurtarıyorsa neden fahiş fiyatlara satılıyor? Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunu neden görevini yapmıyor. merak konusu oldu.

www.balikligol.com /ÖZEL HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.