banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Sokak’ta Çalışanlar Kayıt Altına Alınıyor

GAP Hurdacılar ve Madenciler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İsmail Hakkı Önen'in yaptığı açıklama: "GAP Hurdacılar ve Madenciler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Şanlıurfa’da sokaklarda gezerek hurda toplayarak geçimlerini sağlayan yaklaşık 2 bin kişi kayıt altına alınacak.

 

Hurdacılar ve Madenciler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan çalışma kapsamında kayıt altına alınacak yaklaşık 2 bin kişiye kooperatif başkanlığı tarafından önlük, şapka ve yaka kartı verilerek kayıt altına alınmaları hedefleniyor.

 

Kayıt altına alınacak olan yaklaşık 2 bin kişiye verilecek olan yaka kartlarında isimlerinin yanı sıra TC kimlik numaraları gibi kendilerini tanıtıcı bilgiler yer alacaktır.

 

Bu çalışma kapsamında kayıt altına alınmayan ve kimlik kartı bulunmayan kişiler sokaklarda bu işi yapamayacaklar yapmaları halinde kabahatler kanununa göre 82 TL para cezası alacaklardır.

 

Hurdacılar ve Madenciler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı olarak bu çalışmayı İl Emniyet Müdürlüğü ile Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile ortak yürütmekteyiz.

 

Bu çalışmada bizlere katkı sunan Asayiş Şube Müdürümüz Doç. Dr. Ahmet Sait Yayla, Çocuk Şube Müdürümüz Hıdır Öztürk ve Toplum Destekli Polis Amirimiz Volkan Güneş ile Temizlik İşleri Müdürümüz Mehmet Palalıoglu’a teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.