banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Şöfürlerin dikkatine!...

K1 Ve K2 Belgelerinde 31 Aralık’a Kadar İndirim 

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin, hafif ticari araçların da arasında bulunduğu, “ticari” olarak satışa sunulan kamyonet sınıfı araçlar için gerekli olan yıldızlı K1 ve K2 yetki belgeleri 31 Aralık 2010 tarihine kadar yüzde 93 indirimle alabileceğini söyledi.

 İndirim öncesi 6 bin 613 liradan verilen Yıldızlı K2 Yetki belgesinin 426 TL ’ye 31 Aralık 2010 tarihine kadar verilmeye başlandığını aktaran ŞUTSO Başkanı Ertekin, indirim öncesi 13 bin 226 TL’ye verilen Yıldızlı K 1 belgesinin ise 925 TL’ye, verildiğini ifade etti.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini mağduriyet yaşamamaları için bu fırsatı değerlendirmelerini isteyen Ertekin, 3,5 tonun altındaki Kamyonetler için gerekli olan yıldızlı K1 ve yıldızlı K2 yetki belgelerini henüz alamayanların acele etmelerini belirtti.

YÜZDE 93 İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Her iki belgenin de ŞUTSO’dan aldığını vurgulayan Ertekin, şehir içi eşya taşımacılığı yapanlara yıldızlı K1, sadece kendi esas iştigal konusunda faaliyet gösteren firmalara yıldızlı K 2 belgesi verildiğinin altını çizdi.

“Üyelerimizin bu önemli fırsattan yaralanmasını istiyoruz.” diyen ŞUTSO Başkanı Ertekin, 1 Mayıs 2010 tarihinden bu yana araçlara K1 ve K2 belgesi sorulmaya başladığını sözlerine ekledi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.