banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç basınla tanıştı

SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, Şanlıurfa’ya atanmasının ardından İlimizde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelerek basınla tanışma ve 13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

SGK İl Binası Toplantı salonunda  verilen kahvaltıya ilimizde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ve muhabirler katıldı. Kahvaltı sonrası basına açıklama yapan SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, Kamuoyunda sağlıklı bir sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, sosyal güvenliğin toplumun tüm kesimlerinde benimsetilmesi amacıyla, 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik haftası tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi. SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, bu kapsamda bir hafta boyunca çeşitli ziyaretler ve etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti.

İl Müdürü Kaşif Kılıç, hafta boyunca halkın sosyal güvenlik konusunda bilinçlenmesi için bilgilendirme faaliyetleri de yapacaklarının altını çizerek, ilköğretim öğrencilerini, sosyal güvenlik, sigortalı olmanın önemi ve kayıt dışı istihdamın zararları hakkında bilgilendirmek için ”Güven ile Sağlıklı Emeklilik” isimli çizgi film ve çocuk kitabı hazırlayarak, sevilen çizgi karakterler yardımıyla bilinçlenmelerini hedeflediğini söyledi. İl Müdürü Kılıç, konuşmasını kahvaltıya katılan basın mensuplarına teşekkür ederek noktaladı.

13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri şöyle; Gün Programı ( 13.05.2013)Şehitlik Anıtına Çelenk Konulması, Valilik Ziyareti, Kamu Kurum ve Kuruluş Ziyareti, Okul ziyareti 2. Gün Programı ( 14.05.2013) Kamu Kurum ve Kuruluş Ziyareti, Defterdarlık, Huzur Evi Ziyareti, Okul Ziyareti 3. Gün Programı (15.05.2013) Basına Ziyaret, STK Ziyareti, Hatıra Ormanına Fidan Dikimi, Okul ziyareti 4. Gün Programı (16.05.2013)Kan bağışı, STK Ziyareti, Okul ziyareti 5. Gün Programı (17.05.2013) Plaket ve Ödül Töreni ( Kokteyl) şeklinde son bulacak.

Anahtar Kelimeler:
SGKBasınKaşif Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.