banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

SGK Başkanı Fatih Acar'dan Şanlıurfa'ya müjde VİDEO
Bir dizi temaslarda bulunmak ve SGK müfetişlerinin meslek içi seminerine katılmak için Şanlıurfa'ya gelen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfalıların sorunlarını daha rahat ulaştırması için ve yanlış varsa ihbar etmeleri için Alo 170 SGK İletişim Merkezini devreye çok kısa sürede koyacaklarını belirtten  Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar; "Akçakale, Suruç, Bozova ve Ceylanpınar'a SGK hizmet binalarını yakında açıyoruz. Siverek ve Birecik'te ise SGK binalarımızı yeniliyoruz. Böylece ilçelerimizdeki vatadandaşlarımız sorunlarını rahat çözmek için hizmeti ayağa götürüyoruz" dedi.

Şimdiye kadar SGK müfetişlerinin meslek içi seminerlerinin ilk anadoluda yapıldığına dikkat çeken Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, 200 müfettiş El Ruha otelde eğitim gördüğünü belirtti.



Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, SGK ŞAnlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat  Büyükfırat Restaurantta akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Haber: Ömer Aslan / www.balikligol.com

VİDEO


SGK başkanı fatih acar ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.