banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Seyyar satıcı belediyede kendini yakmak istedi

Belediye Başkanlığı binası önünde kendini yakmak istedi. 8 Bin TL borcunun bulunduğunu ve icralık konuma geldiğini iddia eden Seyyar Satıcı, polislerin uzun süre çabası ile ikna edilerek intihardan vazgeçirildi.

Belediye tarafından kent merkezinde satış yaparken seyyar aracına el konulmasına tepki gösteren ismi öğrenilemeyen bir seyyar satıcı, elinde bir bidon benzinle belediye binası önüne geldi. Defalarca Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yla görüşmek istediğini fakat bir türlü görüştürülmediğini belirten seyyar satıcı, elindeki bir bidon benzinle kendisini yakacağını söyledi. 8 Bin TL borcunun da olduğu öğrenilen ve bundan dolayı icralık olan seyyar satıcının intihardan vazgeçmesi için vatandaşlar ile polisler büyük çaba sarf etti.

Belediye binasının önünde duran seyyar satıcı, polislerin kendisine yaklaşmaları halinde kendisini yakacağını söyledi. Polislerin Belediye Başkan Vekili ile görüştürüleceğinin belirtilmesi üzerine

İkna edilen Seyyar Satıcı, intihar girişiminden vazgeçti.

Elindeki benzin dolu bidonu bırakan Seyyar Satıcı, Belediye Başkan Vekili Habib Arslan ile görüştürülmek üzere polis ekiplerince belediye binasına alındı.

Seyyar Satıcı, daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Cengiz Cengiz / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.