banner2
Öne Çıkanlar İkizce İbrahim Özer İbrahim Halil Tepe İl Hıfzısıhha Kurulu İbrahim Akbaş

Sektör Temsilcileri Adanada toplanıyor

Ulusal Pamuk Konseyi tarafından "Pamukta İstikbal Arayışı" başlığı altında 27 Mart Cumartesi günü saat 09.30'da Hiltonsa Oteli'nde düzenlenecek 1. Ulusal Pamuk Zirvesi'nde dünyada ve Türkiye'de pamuk ve tekstil sektörünün durumu, pamuk üretiminde yaşanan gelişmeler, Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nın pamuk, tekstil ve konfeksiyon sanayindeki yeri, pamuk kooperatiflerinin geleceği, ulusal pamuk politikaları düzenlenecek iki oturumda ele alınacak.
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nın yanı sıra İzmir, Adana, Antakya, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Ödemiş, Söke Ticaret Borsaları, Akdeniz ve Ege İhracatçı Birlikleri, Progen Firması'nın katkılarıyla düzenlenecek 1. Ulusal Pamuk Zirvesi'nin açılışında Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Barış Kocagöz, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli birer konuşma yapacak.
Zirvede açılış konuşmalarının ardından düzenlenecek iki oturumda pamuk çeşitli yönleriyle ele alınacak.
Birinci oturumda Arı Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Doğan, Türkiye Tohumculuk Endüstrisi Derneği Başkanı Ali Özbuğday, Ege Tekstil İhracatçıları Birliğu Başkanı Sabri Ünlütürk, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Jak Eskinazi, Vadeli İşlem Opsiyon Borsası Genel Müdürü Çetin Ali Dönmez, öğleden sonraki ikinci oturumda da Ege Çiftçiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Tanman, TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Beliğ Azbazdar, Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Barış Kocagöz, Dış Ticaret Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Ziya Altunyaldız birer konuşma yaparak kendi sektörleri açısından pamuğun durumunu dile getirecek.
Zirve, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli'nin yapacağı genel değerlendirme konuşmasıyla sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.