banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor Kuşadasıspor Jan Kuchta

Seçim yarışı öncesi TBMMde kabul edilen Torba Yasa kapsamında elektrik borçlarının yeniden yapılandırılması için verilen süre sona ediyor

Seçim yarışı öncesi TBMMde kabul edilen Torba Yasa kapsamında elektrik borçlarının yeniden yapılandırılması için verilen süre sona ediyor. Elektrik borcu olanlar için son yapılandırma tarihi 31 Mayıs Salı.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) Genel Müdürü Sami Kovancı, Torba Yasa olarak bilinen 6111 sayılı Kanuna istinaden, geçmiş dönem elektrik borçlarının yeniden yapılandırılması için başvuru süresinin son günü olan 31 Mayıs Salı gününe kadar hafta sonu ve öğlen arası dahil kesintisiz hizmet verileceğini bildirdi.

Kovancı, yaptığı yazılı açıklamada, yasa çerçevesinde 31 Aralık 2010 tarihinden önceki elektrik tüketiminden kaynaklanan borçların yeniden yapılandırılması için abonelerin hafta sonu dahil 31 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar genel müdürlük ve 15 işletme müdürlüğüne başvurarak işlem yapabileceğini kaydetti.

Abonelerin borç yapılandırma başvurularını son güne bırakmalarının aşırı bir yığılmaya neden olabileceğine dikkati çeken Kovancı, bu nedenle abonelerin, başvurularını son güne bırakmamalarını istedi.

Kovancı, uygulama kapsamında başvuran abonelerin yeniden yapılandırılacak geçmiş dönem borçlarını 6, 9, 12 ya da 18 taksit ile ödeme imkanı bulunduğunu da hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.