banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

ŞANMAR‘la Şanlıurfa kazanıyor

Marketlerinde satılan tüm ürünlerini Şanlıurfa’daki tedarikçi firmalarından temin ettiklerin belirten ŞANMAR Yönetim Kurulu Başkanı Halit Taşdönderen; “Marketlerimizde istihdam ettiğimiz yüzlerce elemanla çalıştığımız firmalarla Şanlıurfalılara istihdam sağlıyoruz. Kalite ve uygun fiyatlı ürünlerimiz ile müşterilerimiz kazanıyor. Kazancımızın vergilerini, istihdam ettiğimiz elemanların SGK’sını kendi bölgemizde ödediğimiz için Şanlıurfa’nın tamamı kazanıyor” dedi.

 

ŞANMAR’ı diğer marketlerden ayıran özeliğinin sadece Şanlıurfa merkezli çalıştıklarını belirten Taşdönderen; “Biz yüzde yüz yerli sermaye ile yola çıktık. Dolayısıyla tüm gelir ve giderimizin Şanlıurfa’dan olmasına dikkat ediyoruz. Kazancını Şanlıurfa’dan yapıp, vergi, dahil tüm gelirlerini başka yerlere taşıyanlardan değiliz. Buna çok dikkat ediyoruz. ŞANMAR kazanıyorsa Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kazanmalı düşüncesindeyiz. Bu düşünceyle hizmet ediyoruz” diyerek sattıkları ürünlerin kaliteli ve Türkiye’nin her yerinde bulunan markalardan olduğunu ve diğer bazı marketlerde olduğu gibi, ne olduğu belli olmayan, nasıl üretildiği bilinmeyen, kendi fason ürettikleri, kendileri dışında başka hiçbir markette satılmayan markalar olmadığını belirtti.

 

Bilindiği gibi ulusal marketler, bölgemizde açtıkları şubeler aracılığıyla kazandıkları, bu bölgeye geri dönüşümü yapmayıp, merkezlerine aktararak o bölgeye katkıda bulundukları aşikardır. ŞANMAR ise tüm kazancını kendi bölgesine geri dönüşümü sağlayarak, bölge ekonomisine büyük ölçüde katkıda bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
ŞANMARHalit Taşdönderen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.