banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanmar iki şube daha açıyor

İşçi bayramı olarak Türkiye'de resmi bayram kabul edilen ve çeşitli etkinlikler kutlanan 1 Mayıs günü Şanlıurfa'da işçi istihdamına katkı bulunacak bir açılışa imza atılıyor. Şanmar Alışveriş Merkezi biri Akçakale yolu üzeri diğeri ise TOKİ'de olmak üzere iki şubesinin daha resmi açılışını hafta sonu yapıyor. Kaliteli hizmet ve ucuz fiyat politikasıyla yola çıkan "Sizin mağazanız" sloganıyla hareket eden ŞANMAR Alışveriş Merkezi 8. ve 9. Mağazasının resmi açılışı için saat 16. 00 da TOKİ iş merkezinde bir tören düzenliyor. Kazançlı yaşamın tek adresi ŞANMAR Alışveriş Merkezinin Yönetim Kurulu Başkanı Halit Taşdönderen, ilk şubelerini açtıkları 2000 yılından bu yana Türkiye`nin 3-4 kriz yaşadığını belirterek, "Biz gücümüzü müşterilerimizden alıyoruz. Sürekli şube sayısını arttırmaya yönelik çalışma yaptık. Şube sayımız şuan 9`a ulaştı. Büyüdükçe, mağaza sayımızı artırdıkça ilimizdeki işsizliğe çare olmaya çalışıyoruz. Bu gün yüzlerce aile bu kapıdan aş, iş buluyor. Mağaza olarak gayemiz tüketiciye az kar marjıyla hizmet vermek, diğer mağazalar arasında fiyat dengesi oluşturmaktır. Vakıf zihniyetiyle çalışıp kazandığımızı yatırıma çeviriyoruz" dedi.

Taşdöndüren, 1 Mayıs 2010 tarihinde resmi açılış törenine bütün müşterilerini beklediklerini belirterek şuana kadar açtıkları 9 mağazada birkaç fabrikada çalışacak kadar kişi istihdam ettiklerini sözlerine ekledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.