banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'ya yeni 5 yıldızlı otel; Nevali Park Otel

Otelin Sahibi İmam Aslan,  yaptığı açıklamada, otelin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

 

OTELİN HİÇ BİR RESMİ KURUMLA PROBLEMİ YOKTUR

İmam Aslan, “Yimpaş ile yapmış olduğumuz ortaklık gereği Yimpaş Holding Otel kısmını bitirip beraber işletmeye açacaktık. Ancak 2000 yılında Yimpaş Holding’in krize girmesi sebebiyle inşaat yarım kalmıştır. 2012 yılı başında kendileri ile yapmış olduğumuz antlaşma gereği ile hisseleri tarafımızca satın aldık. Ve şuanda abide park Limit ed şirketi tarafından Otel yapılmaktadır. Otelin askeriye ve başka bir resmi kurumla hiçbir problemi yoktur.” dedi

 

3 KRAL DAİRESİ OLACAK

Aslan , şunları söyledi:“Otelin en geç mart ayı sonunda bitirmeyi planlıyoruz. Otelimizin 36 süit, 3 engelli, 3 kral dairesi olmak üzere toplam 210 oda olacaktır. Ayrıca otelimizde konferans yapabilmesi için 7 adet çeşitli ölçülerde salonlarımız mevcuttur. Biri açık biri kapalı 2 adet yüzme havuzumuz vardır. Otel Şanlıurfa’nın turizmine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Gerek otelin tanıtımı ile ilgili görsel filmler ve çeşitli müzikler hazırlatmaktayız.  Açılışıyla birlikte yapmış olduğumuz çalışmaların Şanlıurfa halkına ve tüm Türkiye’deki illerden gelen misafirlere hizmete sunacağız.”

Abdülaziz Çiftçi / Şanlıurfa olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.