banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI şehmuz özer ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı

Şanlıurfa'nın fuar sorununun çözümü görüşüldü

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), TÜMSİAD, Ticaret Borsası, Ziraat Odası ile ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla, Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık fuarı ile yapı inşaat fuarının tanıtımı için yemekli   toplantı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya katılan odalar ve STK’lar tarafından, Şanlıurfa’nın bir fuar alanına ihtiyacının olduğu dile getirilerek, fuar sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiği belirtildi.

Herkesin Şanlıurfa’daki gelişmeleri takip ettiğini söyleyen Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin “Bu gelişmeler bizler için yeterli değil. İnşallah hep birlikte bunları daha güzel yerlere taşıyacağız. Fuarlar bizler için çok önemli. Tarım potansiyeli herkes için malum ama daha da ileriye götürebilmemiz için hem üreticilerimizin gelişmelerden haberdar olması lazım hem de firmalarında gelip fuarda kendilerini tanıtması lazım. İnşallah bu fuarın geçmişlerinden daha da iyi olacağını bekliyoruz.” dedi.

Ticaret Odası ve MÜSİAD öncülüğünde düzenlenen toplantıya ŞUTSO, Ziraat Odası ve birçok STK katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.