banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Şanlıurfalılar Yaslıca villalarına hücum etti
Şanlıurfa’nın Yaslıca Belde Belediyesi tarafından baraj gölü kenarında yapılması planlanan 251 villa için 380 başvuru yapıldı. Belde Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli tüm talepleri karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

 

Yaslıca Belde Belediyesi tarafından toplu konut idaresi işbirliği ile Atatürk Barajı Gölü kenarında yapılması planlanan 251 adet villa için geçtiğimiz günlerde sona eren başvurularda 380 kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.

 

Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, Kanal Urfa’ya yaptığı açıklamada toplu konut idaresi ile Ankara’da yaptıkları görüşme neticesinde villalar için yapılan talepleri karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

 

 

Karaçizmeli yapılacak olan birinci etap villaların ardından talep halinde ikinci etap villalar için de çalışma yapacaklarını söyledi. Yaslıca’da yapılacak olan göl manzaralı villalara başvurusunu yapan vatandaşların banka dekontlarını yaslıca belediyesine teslim etmeleri gerekiyor
Kanalurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.