banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfa'dan Almanya'ya ihracat

Gün Tekstil, Almanya’nın ciddi kurumları arasında yer alan OTTO HERMES İNTERNATİONAL firmasına ürün satıyor

 

 

1997 yılından itibaren faaliyet gösteren ve Almanya’non cok ciddi firmaları arasında yer alan OTTO HERMES İNTERNATİONAL’a ürünlerini satan GÜN TEKSTİL SAN. TİC. A.Ş. Şanlıurfa’nın tekstildeki gururu oldu.

 

GÜN TEKSTİL SAN VE TİC A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Faysal Küçük, İstanbul kaynaklı Mercek Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Canbekli’ye yaptığı açıklamada; “Hem 100 kişiye istihdam sağlamak hem de ülke ekonomisine döviz kazandırmaktan dolayı mutlu” olduklarını söyledi. OTTO HERMES İNTERNATİONAL grubuyla Almanya’nın yanı sıra İngiltere ve Fransa’ya da ihracaat yaptıklarını belirten Küçük, “Amacımız Şanlıurfa’dan gerçekleştirilen ihracatın hacmini daha büyütmek ve daha fazla aileye katkı sağlayabilmek” dedi.

 

Gün Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş.’nin Şanlıurfa’daki fabrikasının Genel Müdürü Hakan Canbekli ise, “Gerçekten çok ciddi bir firma olan Otto Hermes İnternational’ün Ragional Director’ü Christopher Vagelsang, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne ve özellikle de Şanlıurfa’ya tekstil konusunda büyük destek vermektedir. Desteğinin devam edeceğini temenni ediyoruz. Bizler de Şanlıurfamızın işsizlik sorununu kısmende olsa çözmeye çalışıyoruz . Asıl hedefimiz Şanlıurfa’daki istihdamı artırabilmek ve ülke ekonomisine döviz olarak katkıda bulunmaktır” diye konuştu.

Müslüm Aktürk / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.