banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Şanlıurfa’daki STK temsilcilerinden dolar tepkisi

STK Temsilciler adına konuan İbrtahim Coşkun: "Modern tarihin en büyük katliamlarından biri, 14 Agustos 2013 te Mısır’da yaşandı.
’’Rabia Katliamı’’
Darbeci Cuntacı Sisi yönetimi darbeye karşı direnen, halk iradesine sahip çıkan 6 binden fazla sivili katletti, onbinlerce sivil tutukladı. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
Son zamanlarda ekonomimize karşı yapılan operasyonların emperyalizmin Türkiye’ye dönük olarak geliştirdiği “grand stratejinin” daha önce terör örgütleri eliyle gerçekleştirdiği saldırıların, 15 Temmuz işgal girişimi gibi bir taktiksel devamı olduğunu biliyoruz.
Mesele, rahip Brunson değildir, batmakta olan bir stratejidir. Ülkemizde bazı kesimlerin yaşadığımız süreci hâlâ Brunson üzerinden okumaya çalışmaları ve hatta hukuku hiçe sayarcasına “ver Brunson’u, krizden kurtul” kolaycılığı, 15 Temmuz’da büyük bir yenilgiye uğrattığımız emperyal güçlerin yeniden mevzi kazanmasından başka bir şeye hizmet etmeyecektir.
Hepimiz biliyoruz ki Amerika aslında Rahip Brunsonu istemiyor Ne istiyor biliyor musunuz?
İranla ilişkilerimizi kesmemizi
S-400 alımını iptal etmemizi
Rusya ile kurduğumuz ilişkiyi kesmememizi
Suriye den tamamen çekilmemizi
Ortadoğu da oynamak istedikleri oyunu görmezden gelmemizi
Akdeniz de başlattığımız petrol arama çalışmalarını sonlandırmamızı
Terörle Mücadele programından vazgeçmemizi
Ve Tabi ki İsrail in soykırım yapmasına göz yummamızı istiyor
Yanı başımızda kurulması planlanan terör devletine göz yummamızı
Bu hakikati göremeyenlerin, geçen yüzyıl askeri ve siyasi darbelerle ülkemize yerleşen vesayetin dilinden kurtulamayanların, Amerikan hegemonyasının/emperyalizminin temel aygıtlarından biri olan ve “küresel rezerv para” olarak deklare edilen doları tek hakikat olarak görmeleri de kaçınılmazdır. Onun içindir ki, vesayet döneminde oluşan ezberle konuşanların milletimizin hilafına kurdukları cümleler bizim için felaket tellallığı mesabesindedir.
Bütün bunlardan hareketle, emperyalizmin yaşadığı krizin oluşturacağı muhtemel yıkıntılardan kurtulmanın ve son yıllarda bütün olumsuzluklara, bütün saldırılara rağmen adım adım hayata geçirdiğimiz güçlü ve büyük Türkiye idealinin tam anlamıyla tecellisinin sağlanmasının tek yolu, toplumsal dayanışmamızı koruyarak devlet ve millet birlikteliğini güçlendirmektir.
Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları olarak, küresel baronların ve onların ekonomik tetikçileri olarak gördüğümüz bazı uluslararası kuruluşların manipülatif saldırılarına karşı hükümetimizin oluşturduğu direniş hattına şimdiye kadar olduğu gibi bütün gücümüzle katkı verdiğimizi ilan ediyoruz.
Yaşasın bağımsızlık, yaşasın millî ekonomi, var olsun güçlü ve büyük Türkiye…" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.