banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Şanlıurfa'da vergi haftası uyarı ile başladı

Bu yıl yirmi dördüncüsü kutlanacak olan Vergi Haftası kutlamalarına yönelik etkinlikler kapsamında ilk olarak Vali Celalettin Güvenç’i ziyaret eden heyet, kutlama programıyla ilgili Vali Güvenç’e bilgi verdi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvenç, Vergi Haftasının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunarak özveriyle çalışan vergi dairesi personelini tebrik etti. Vergisini veren vatandaşlara da teşekkür eden Vali Güvenç: “Devletin hizmet yapabilmesi için vergi toplaması lazım. Devletimizin en önemli geliri vergidir. O yüzden vatandaşlarımızın vergide hassas davranması gerekir” dedi.

 

Son dönemde vergi teşkilatının teknolojiyi kullandığına dikkat çeken Vali Güvenç, bu doğrultuda denetimlerin daha etkin bir şekilde yapıldığını kaydederek: “Tüm vatandaşlara, mükelleflere, iş sahiplerine ricam; hiç kendileri de üzülmesinler, vergi dairesi çalışanlarımız da üzülmesin. Çünkü artık vergi ödemeden kaçak iş yapmak çok zorlaştı. Bu yeni düzende herkesin kaydını yaptırması, herkesin kayıtlı ekonomiye geçmesi gerekiyor. Türkiye’nin büyümesi için, gelişmesi için, alt yapı hizmetlerinin seri bir şekilde yapılması için; emeklimizin, çalışanımızın maaşını rahat alabilmesi için herkesin kazandığından vergi vermesi gerekiyor” dedi.

 

Vali Güvenç son olarak, önümüzdeki dönemin mükelleflerin çok daha fazla kazandığı bir dönem olması dileklerinde bulunarak; vergi haftasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemal Demir ise yaptığı açıklamada; kutlanan haftanın amacı ve kapsamı hakkında bilgiler vererek, kendilerini kabulünden dolayı Vali Celalettin Güvenç’e teşekkürlerini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.