banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo KCCA FC

Flaş Gelişme! Urfa'da ekmeğe Zam geldi

Şanlıurfa'da üretilen tüm ekmek çeşitlerine zam geldi. zamlı fiyatlar 20 nisan 2016 Yarından geçerli olacak. peki Urfa'da tırnaklı ekmek fiyatı ne kadar? Açık ekmek fiyatı ne kadar? somun ekmek fiyatı ne kadar ve Suriye ekmeği olarak bilinen ekmeklerin fiyatları ne kadar olacak?

Şanlıurfa Fırınıcılar odası Şanlıurfa'da üretilen tüm ekmek çeşitlerinin yarından itibaren zamlı fiyattan satılması için fırıncılara mesaj geçti.

Şanlıurfa'da üretimi yapılan 180 gramlık yöresel Tırnaklı ekmek fiyatı 75 kuruş Yine 170 gramlık yöresel açık (Lavaş) ekmeğin fiyatı 75 kuruş, 250 gramlık somun ekmeğin fiyatı ise 90 kuruş olarak belirlen.

Suriye ekmeğine de zam geldi.

Şanlıurfa'da bulunan Suriyelilere yönelik üretilen ve Suriye ekmeği olarak bilenen poşetlenmiş ekmelere de zam geldi. daha önce 1 liradan satılan bu ekmeler de yarından itibaren 1,5 liradan satışa sunulacak.

Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.