banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Şanlıurfa'da tarım masaya yatırıldı

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO), 2 gün süren beklenen üçüncü Bölge Toplantısını Şanlıurfa’da gerçekleştirdi. 12 temsilci ve 10 şube başkanının hazır bulunduğu toplantı ZMO Şanlıurfa Şubesinde gerçekleştirildi. Toplantıya ZMO Genel Başkanı Özden Güngör de katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan ZMO Şanlıurfa Şube Başkanı Ali Rıza Öztürkmen, bu yıl gerçekleştirdikleri üçüncü bölge toplantısında bölgedeki tarım sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdıklarını söyledi.

Gelecekte en büyük sorunun yeteri kadar beslenememe ve yoksulluk olacağını belirten Öztürkmen, yen Türkiye'nin tarımda bir atak yapması gerektiğini söyledi.

Toplantıda bölgedeki illerin tarımsal sorunlarını ele alacaklarını ifade eden Göngür ise "Son günlerde Türkiye’nin tarımıyla ilgili politikaları masaya yatıracağız. Basında çokça yer alan topraklarımızın korunması, GDO'lu mısır ve soya fasulyesi ürünlerinin Türkiye'ye girişi, havamızın, suyumuzun korunup korunmaması gibi konuları da değerlendireceğiz" dedi.

Program yapılan sunumlarla devam etti.  (Ramazan Casuk/Mustafa Gül –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.