banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Şanlıurfa'da odun ve kömür fiyatlarına zam

Oduncu esnafı ise, vatandaşlara “odunu” erken alın uyarısı yaptı.

MÜŞTERİ TALEBİNE YETİŞEMİYORUZ

Şanlıurfa’da yazın bitmesiyle birlikte vatandaşlar yakacak derdine düştü. Eylül ayının gelmesiyle birlikte kış hazırlıklarına başlayan vatandaşlar, yakacaklarını şimdiden alıyor.   Kışın yakacak odun almak isteyenler ise çareyi Oduncular Pazarında alıyor.

Oduncu esnafı Mehmet Sait Takılan, konuyla ilgili Olay’a yaptığı açıklamada,   “Kışın sert geçmesinden dolayı işler bu yıl iyi gidecek gibi gözüküyor. Mal sıkıntısı yok müşteri talebine yetişemiyoruz. Sezon sonuna kadar işlerin çok iyi olacağına kanaat getiriyoruz. Mazota gelen zamdan oduna geleceği ve bundan vatandaşların zararına olacak.” dedi

 

VATANDAŞLARA “ODUNU” ERKEN ALIN UYARISI

Şanlıurfa’da yıllardır odun ve kömür satıcılığı yaptığını belirten Mehmet Sait Takılan, şunları söyledi:

“Sonbahar mevsiminde bulunmamız nedeniyle odun ve kömür satışında sezonu açmış bulunmaktayız. Bu yıl 1'inci kalite ithal linyit kömürün tonunu 630 TL'ye, odun fiyatının tonunu ise bu yıl 430 TL'den satmaktayız. İleriki günlerde havanın daha da soğumasıyla odun ve kömür fiyatında meydana gelecek olan artış kaçınılmaz olacaktır. Tüketicilerin zamdan etkilenmemeleri için odun ve kömürlerini şimdiden almalarını tavsiye ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.