banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

ŞANLIURFA'DA MODERN MEZBAHANENİYİ HİZMETE GİRİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern mezbahada, sağlıklı ve güvenilir şekilde kesimhaneden çıkacak etler vatandaşların sofralarına ulaştırılması hedefleniyor.

Eyyübiye Bölgesinde bulunan Yenice hayvan pazarı yanında kurulan Büyükşehir Belediyesi Mezbahası günde 400 adet Küçükbaş ve 150 adet Büyükbaş hayvan kesimine olanak sağlayacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 Bin Metrekare üzerine hizmet verecek olan Mezbahada; soğuk hava depoları, Bakanlık tarafından görevlendirilen Veteriner hekimler, kasaplar ve et parçalama alanları ile vatandaşlara hijyenik şartlarda et kazanımını sağlayacak.

15 Ekim Perşembe günü saat 10.30'da Yenice Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Mezbahane'nin açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Milletvekilleri ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Öte yandan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi modern mezbahanın açılış törenine tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.