banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

Şanlıurfa'da mahkumlar meslek sahibi oldular

Denetim Serbestlik Müdürü Sinan Yaşar, Kurs Hocaları Öğretmen Muzaffer Ercan ve Makine Mühendisi Yusuf Demir 27 kursiyer ile beraber İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Denetim Serbestlik Müdürü Sinan Yaşar; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’na katkılarından dolayı kursiyerler adına teşekkür etti, böyle bir projenin kendileri için külfetli olmasından dolayı hayalden öte birşey olmadığını ancak bu konuyu size ilettiğimizde her türlü projede destek vereceğinizi belirttiniz. Bizde hocalarımız nezaretinde çalışmalara başladık, kursu tamamlayan tüm arkadaşlarımız iş imkanına sizin sayenizde kavuştular. Ben bize sağladığınız bu imkanlardan dolayı tüm kursiyerlerin ve aileleri adına size teşekkür ediyorum, bir çok insanın hayır duasını özellikle hükümlü ailelerinin hayır dualarını ve minnet ifadelerini size iletmek istedim.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu; İlimizdeki bir çok sosyal projeye Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’in talimatlarıyla katkı sağlıyoruz. Vefa gösterdiğiniz için size teşekkür ederim. Bu projede emeği geçen başta siz olmak üzere hocalarımıza ve kursu tamamlayan arkadaşları kutluyorum, Kursu tamamlayan arkadaşların bir kısmının hemen iş bulması bizi fazlasıyla memnun etti. Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in Urfa’daki köylere kilit parke taş döşenmesi yönünde bizlere talimatları bulunmakta  bu kapsamda bu arkadaşların  bu çerçevede iş bulması olası gözüküyor. Ayrıca kurumumuza ait kilit parke taş üretim fabrikamızda bu arkadaşlar çalışma imkanına kavuştular. Yeter ki arkadaşlarımızı kazanalım, bundan sonrada her konuda sizlere destek olmaya devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.