banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Teknik Direktör Mutlu Yılmaz Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN Memorial Hastanesi Joseph Yobo

Şanlıurfa’da Kurban bayramı yoğunluğu yaşanıyor

Kentin farklı alan ve meydanlarında kurulan tezgâhlara halk yoğun ilgi gösterirken, zaman zaman trafiğin aksadığı görüldü.

Halkın tezgâhlara yoğun ilgi göstermesi tüm esnafı memnun etti. Yıl boyunca bu pazarların kurulmasını beklediklerini ifade eden esnaflar, satışların iyi olduğunu belirttiler.

İlçe ve köylerden araçlarıyla şehir merkezine akın eden vatandaşlar, araçlarını park edecek yer bulamayınca ara sokaklarda ve boş meydanlarda araçlarını park ettiler.

Diğer yandan otobüs duraklarında yoğunluk oluşurken, otobüs içlerine sığmayan vatandaşların bekleyişlerine devam ettiği görüldü. (Ramazan Casuk-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.