banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Şanlıurfa'da ikinci el oto piyasası durgun

Havaların sıcak olması ve yaz sezonun gelmesi ile birlikte işler durma noktasına geldi.  Esnafların özellikle altın düşüşü yaşadıktan sonra işlerinin bu kadar durgun olduğunu ve işlerin böylesi devam etmesi halinde buradan geçimlerini sağlayan yaklaşık 350 oto galeri esnafının dükkânlarını satma noktasına geldiklerini söyledi.
Havaların sıcak olması sebebiyle insanlar galerilere gelmediğini belirten esnaf Eyüp Açıkyol, Bu yüzden önümüzü fazla iyi göremiyoruz.

 

İşlerin açılması yönünde beklentimiz var. Türkiye zor bir zamandan geçiyor. Altının ciddi anlamda değer kaybetmesi, doların yukarı çıkması, yastık altındaki yatırımların piyasaya girmemesi ekonomiyi ciddi anlam da etkiledi. Yaklaşık 350 oto galeri esnafı işler böyle devam ederse herkesin dükkânlarını satacağını ve Bu yaz sezonunda beklentilerinin olmadığını söyledi.

Şeyhmus AYDOĞDU / Gapgundemi

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaIkinci ElOto
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.