banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şanlıurfa'da ekmeğe zam geldi

Şanlıurfa'da üretilen tüm ekmek çeşitlerine zam geldi. zamlı fiyatlar 12 Nisan 2018 Yarından geçerli olacak. peki Urfa'da tırnaklı ekmek fiyatı ne kadar? Açık ekmek fiyatı ne kadar? somun ekmek fiyatı ne kadar ve Suriye ekmeği olarak bilinen ekmeklerin fiyatları ne kadar olacak?

Şanlıurfa Fırınıcılar odası Şanlıurfa'da üretilen tüm ekmek çeşitlerinin yarından itibaren zamlı fiyattan satılması için fırıncılara mesaj geçti.

Şanlıurfa'da üretimi yapılan 180 gramlık yöresel Tırnaklı ekmek fiyatı 90 kuruş Yine 170 gramlık yöresel açık (Lavaş) ekmeğin fiyatı 90 kuruş, 250 gramlık somun ekmeğin fiyatı ise 1 TL kuruş olarak belirlen.

Suriye ekmeğine de zam geldi.

Şanlıurfa'da bulunan Suriyelilere yönelik üretilen ve Suriye ekmeği olarak bilenen poşetlenmiş ekmelere de zam geldi. daha önce 2 liradan satılan bu ekmeler de yarından itibaren 2,5 liradan satışa sunulacak.

Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa şahin 6 yıl önce

900 kuruş değil 90 kuruş olacak. Böyle mi gazetecilik yapıyorsunuz

Avatar
ekmek fiyati 6 yıl önce

Söz enisi bu ekmeyi 2 tepe yapın






. Ben ananizi sikim

Avatar
Zafer 6 yıl önce

İyi de ekmeğe zam yapmak fırıncıya çözüm oluyor. 90 kuruşa sabah aldığımız ekmek 1 saat sonra yenilmeyecek duruma geliyor. Akşama kaldığında artık kepeğe gidi.

Avatar
. 6 yıl önce

KURUŞ NE LA GERİ KALMIŞSINIZ