banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Şanlıurfa'da 515 girişimci adayı ter döktü
Şanlıurfa Merkezde Girişimcilik sertifikası eğitimi için 250 kişilik, 10 sınıf halinde açılacak olan eğitim kursuna 515 kişi başvuruda bulundu.
Şanlıurfa İşkur İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan mülakat toplantısına yoğun ilgi gösterildi. başvuruda bulunanların hazır oladuğu toplantıda konuşan Şanlıurfa İşkur İl Müdürü Necdet Karasevda; "Eskiden sadece Sanayiye verilen desteklerin kapsamı genişledi. artık hizmet sektörü de bu desteklerden faydalanacak. Girişimci olmanız için biz kurum olarak sizlere fırsatlar sunmak istiyoruz. Para Desteği veriyoruz. ama şunu unutmayın ki devlet üretim yapasını diye size para veriyor. Bu parayı boşuna vermiyor. sizden üretim, istihdam istiyor" dedi.

ŞANLIURFA'YA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILDI
Başbakan Tayyip Erdoğan ve Bakan Faruk Çelik tarafından Şanlıurfa'ya poszitif ayrımcılık tanındığını belirten Karasevda; "Şanlıurfa teşvik bakımında 6. bölgede yer almaktadır. bu büyük bir fırsat. Onun için diyorum ki isteyen burada iş adamı olabilir. Hepiniz birer iş adamı adayısınız. bunu iyi değerlendirin. bu konuda desteğini esirgemeyen Başbakan ve Bakanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.
Girişimcilik eğitimi için başvuru yapan 515 kişi  arasında bayanların yoğunlukta olduğu gözlendi.

Haber: M. Guli Aslan/ Balikligol.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.