banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

ŞUTSO'dan Atatürk havalimanı saldırısına çifte kınama

AKKAYA “TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ”

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanvekili Halil Akkaya,  İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Başkanvekili Halil Akkaya, gerçekleştirilen menfur saldırıyı şiddetle kınadığını dile getirdiği mesajında şunları kaydetti: “Atatürk Havalimanı Dışhatlar terminali geliş katı yolcu karşılama salonu girişinde gerçekleştirilen saldırıda, 36 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 60'a yakın da yaralı vatandaşımızın olduğu haberini derin bir teessürle öğrendik. Ülkemizdeki huzuru, birlik ve beraberliği bozmaya yönelik gerçekleştirilen bu terör saldırısını nefretle ve şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Terör örgütleri ve onları kullananlar, milletimize ve onlarla kararlı bir şekilde mücadele eden güvenlik güçlerimize asla gözdağı veremeyecektir. Masum vatandaşlarımızı hedef alan saldırıların hiç meşru yönünün olmadığı ortadadır. Bu menfur saldırıyı planlayanları, arkasında olanları ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

Bu temennilerle gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar, tüm yaralılara da acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

İLETMİŞ “BU TERÖR SALDIRISINI GERÇEKLEŞTİRENLERİ LANETLİYORUZ”

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Meclis Başkanı İletmiş mesajında şu ifadeleri kullandı: “Atatürk Havalimanı Dışhatlar terminali geliş katı yolcu karşılama salonu girişinde gerçekleştirilen saldırıda 36 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 60'a yakın da yaralı vatandaşımız olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Ülkemizdeki huzur, birlik ve beraberlik ortamını bozmaya yönelik gerçekleştirilen bu terör saldırısını nefretle ve şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Bu saldırıyı planlayanların ve bu saldırıyla bağlantısı olan tüm terör örgütü mensuplarının en kısa zamanda yakalanıp yargıya teslim edileceğine inancımız tamdır. Hiçbir terör eyleminin bir meşru tarafı ve tasvip noktası yoktur. Masum insanların hedef alındığı bu saldırı asla amacına ulaşamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle bizi derinden üzen bu saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Aziz Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şutsoİstanbulAtatürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.