banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Urfalı Minikler SGK Elçisi Oldular

 

Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbiliği ile Şanlıurfa Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Akçakale, Harran ve Suruç ilçelerinde bulunan yaklaşık 25 İlkokullarındaki 3. Sınıf öğrencisine proje kapsamında hazırlanan çizgi filmler izletildi.
Sosyal Güvenlik ile ilgili sorulan sorulara doğru cevap vererek başarılı olan 210 öğrenciye Kurum Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’nın imzaladığı “Sosyal Güvenlik Elçisi Belgesi” verildi. Sosyal güvenliğin öneminin anlatıldığı çalışmalarda İl Müdürü İsmail ÜNLÜ öğrencilere, “Sizler artık birer Sosyal Güvenlik Elçisi olarak sosyal güvenliğin ve sigortalı çalışmanın önemini büyüklerinize ve çevrenizdekilere anlatacaksınız, bu konuda bize büyük desteğinizin olacağınıza canı gönülden inanıyorum.” diyerek seslendi. Okul yönetimi yapılan bilinçlendirme çalışmaları için İl Müdürü ÜNLÜ’ ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.